DISCLAIMER

Op de websites ltozorgvergelijker.nl en agropluszorgvergelijker.nl is deze disclaimer van toepassing. Dit geldt zowel voor de inhoud als voor het gebruik van de website. Met het gebruik van de website accepteer je de door ons opgestelde disclaimer.

 

Aansprakelijkheid

ltozorgvergelijker.nl en agropluszorgvergelijker.nl verstrekt algemene informatie en nieuws over zorgverzekeringen. Er wordt veel aandacht besteed aan een actuele en correcte informatieverstrekking op de website. Toch kunnen er onjuistheden en onvolkomenheden op voorkomen. Hieraan kunnen geen rechten aan worden ontleend. Gebruik van de informatie op ltozorgvergelijker.nl en agropluszorgvergelijker.nl is op eigen rekening en risico. Mocht je toch een onjuistheid of onvolkomenheid constateren, dan waarderen we het als hier melding van wordt gemaakt op info@ltoledenvoordeel.nl

 

Zorgvergelijker

De aanbieder van deze websites helpen verzekeringen op een onafhankelijke en overzichtelijke manier te vergelijken. Dit door middel van geavanceerde vergelijkingsmodules met correcte en kwalitatieve data. Via deze vergelijkingstool is het mogelijk verschillende zorgverzekeringen en zorgverzekeraars met elkaar te vergelijken op basis van meerdere criteria.

LTO Ledenvoordeel kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuistheden in de vergelijkingstool. De beslissingen die bezoekers van ltozorgvergelijker.nl en agropluszorgvergelijker.nl nemen, zijn altijd op eigen risico van de bezoekers, ook wanneer deze gebaseerd zijn op informatie van deze website.

 

Geen advisering

Wij verstrekken alleen nieuws en algemene informatie over zorgverzekeringen en adviseren niet. De verzekeraar is te allen tijde jouw aanspreekpunt voor inhoudelijke vragen over zorgverzekeringen en de getoonde pakketten in de ltozorgvergelijker.nl en agropluszorgvergelijker.nl. Het is bovendien niet mogelijk om via de vergelijkingstool verzekeringen af te sluiten. Hiervoor kun je terecht bij de betreffende zorgverzekeraar.

 

Juridisch
ltozorgvergelijker.nl en agropluszorgvergelijker.nl zijn onderdeel van LTO Bedrijven.

Heeft u vragen over ledenvoordeel?

Neem contact op met LTO Ledenvoordeel tel 088 - 888 6777 (ma t/m vr, 8.30 - 17.00 uur)

Heeft u vragen over zorgverzekeringen?

Neem contact op met LTO Arbeidskracht. tel 088 - 472 4200 (ma t/m vr, 8.30 - 17.00 uur)